Även Rothschilds köper Bitcoin; Grayscale’s Holdings överträffar 450k BTC

Stora pengar kommer, Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) har nästan 2,5% av allt Bitcoin-utbud.

Rothschild Investment Corporation har köpt 27 bitcoins i aktieform genom Grayscale Bitcoin Trust (GBTC)

GBTC själv lade till ytterligare 6 937 BTC (värt 72 miljoner dollar) under de senaste dagarna efter att ha rapporterat det tredje raka rekordkvartalet med inflöden upp till 1 miljard dollar.

Från och med september 2020 nådde Grayscales bitcoininnehav 450k BTC, vilket representerar nästan 2,5% av allt Bitcoin-utbud enligt YCharts .

Rothschild har enligt uppgift 1,4 miljarder dollar i tillgångar under förvaltning, varav 235 000 dollar innehas i Bitcoin Evolution. Detta gör dem till en av de mest framstående investeringsbankerna som går in i bitcoin, vilket troligtvis är för deras kunder.

Rothchilds köper BTC

Andra stora namn som Rockefellers började investera i blockchain och crypto startups redan 2018. Blackrock, med $ 6,3 biljoner tillgångar under förvaltning, började också överväga att diversifiera till krypto året efter bitcoinpristoppen.

Det är ingen överraskning med tanke på att fler och fler stora pengar flyttar in i krypto. Trenden har förstärkts först 2020 eftersom vi såg att den legendariska investeraren Paul Tudor Jones köpte Bitcoin och företag som Square , MicroStrategy och Stone Ridge , vilket gjorde den till en del av deras statskassa.

Från institutionella investerare till familjekontor, företagssparande och pensionsfonder blir bitcoin starkt tilltalande för dem eftersom fiatvalutan fortsätter att devalvera.