Bloomberg: Bitcoin kan ramme $ 500.000 eller falde til nul

Begrænset udbud og stigende efterspørgsel skubber Bitcoin til at blive digitalt guld.

I september’s crypto outlook nyhedsbrev observerede Bloombergs analytiker Mike McGlone , at prisen på Bitcoin ( BTC ) enten kunne være på vej til $ 500.000-mærket, eller det kunne mislykkes

McGlone har fortsat med at gentage, at Bitcoin efter hans opfattelse vil blive digitalt guld. Han understregede endnu en gang, hvordan Bitcoins begrænsede udbud og stigende efterspørgsel var nøgleindikatorer for vedtagelse, og trak sammenligninger med Bull-løbet i 2017:

”Meget af det brede krypto-aktiver-marked gentager 2017’s overdrivelser, men fundamentet er opstrammende på grund af udvidede decentrale børser (DEX’er) og finansiering (DeFi). Begrænset udbud versus stigende efterspørgsel er bundlinjen for Bitcoin med makroøkonomiske understøttelser, der understøtter dens march mod markedsværdien af guld til en pris på $ 500.000 ved nogle estimater. Eller det kan mislykkes. ”

De skøn, som analytikeren henviser til, er sandsynligvis baseret på antagelser om, at Bitcoins markedsværdi til sidst vil nå paritet med guldets $ 9 billioner

Ved at dividere dette antal med den maksimale forsyning af Bitcoin på 21 millioner produceres $ 428.571. En lignende stemning blev for nylig givet udtryk for med Morgan Creek Digital medstifter Anthony Pompliano .

Nul til fem hundrede tusinde giver en temmelig god fejlmargen, usandsynligt vil Bloomberg blive bevist forkert når som helst snart.