Onko Tether parempi arvoarvo kuin Bitcoin?

Tavarat eivät ole arvovarastoja, ellei sillä ole niin voimakasta verkkoa, että kenenkään ei ole intressiä uskoa vaatimukseen. Tämän kuvauksen vastakohta sopii Tetherille parempaan arvovarastoon. Johtava vakaaraha ja markkina-arvon mukaan neljänneksi suurin digitaalinen omaisuuserä, Tether, pyrkii muuntamaan käteisvaroja kriptovaluuttaan vetämään sen lähelle erilaisten tärkeiden valuuttojen arvoja.

jako kaupankäynti

12. maaliskuuta hintojen laskun aikana, nimeltään ”Musta torstai”, nähtiin tärkeimpien omaisuuserien hinnan lasku puoleen hinnasta. Muiden digitaalisten omaisuuserien laskiessa nopeasti, tarjonnan kokonaismäärä lisääntyi merkittävästi.

Tuon ajanjakson jälkeen Tether ei ollut koskaan katsonut taaksepäin, mutta on nähnyt huomattavaa kasvua tuon ajan ja nykyisen välillä.

Äskettäin ilmoitettiin, että Tethersin markkina-arvo oli kasvanut yli 10 miljardiin dollariin , mikä on kaksi kertaa sen aikaisempi markkinakatto vuoden alkaessa.

Ennätysten mukaan Tether on nyt asettanut uuden ennätyksen ollessaan ensimmäinen Stablecoin, joka saavutti kyseisen virstanpylvään luvun. Seurauksena Tetherin kautta nostetun taloudellisen arvon arvo kasvoi nopeasti. Toinen kriittinen näkökohta oli Tetherin päivittäinen kauppa, joka on kokenut nopeaa kilpailevaa Bitcoin-kauppaa.

3 avaintekijää, jotka auttavat Tetherin nopeaa nousua

Tällä hetkellä Tetherin päivittäinen luku osoittaa arvon, joka on vähintään 33 miljardia dollaria, kun Bitcoin on vain hiukan sen yläpuolella 30 päivän ikkunassa. Asiantuntijoiden mukaan kolme keskeistä tekijää ovat vaikuttaneet Tetherin nopeaan nousuun. Ensinnäkin sijoittajat päättivät säilyttää enemmän digitaalista omaisuutta, jota osoittaa Yhdysvaltain dollarin nousu.

Vaikka toinen näyttää suosiolta ja näennäiseltä menestykseltä, kolmas on, että sijoittajat päättävät käyttää stabiileja kolikoita Bitcoinin hallussapitoon.

Vakaarahamarkkinoiden kokonaisarvo on selvästi yli 10 miljardia dollaria sen jälkeen, kun se on nauttinut aiemmista viikkoistaan. Tetherin kasvaessa nopeasti, monet krypto-harrastajat ovat toivovat selvittävänsä, mitä se tarkoittaa Bitcoinille.

Salausvaikuttajan mukaan hän totesi, että Tether pankkisi nyt digitaalisten omaisuusmarkkinoita . Tarkastelemalla sitä laajemmasta näkökulmasta, jotkut asiantuntijat uskovat, että Tether voisi järkyttää Bitcoinia tullakseen digitaalisten omaisuusmarkkinoiden varantovaluuttaksi.

Tärkeä tosiasia on kuitenkin huomata, että Tether on ajan myötä osoittanut, että se on kriittinen elementti salaustilassa. Kryptovaluutan lippulaiva on nähnyt markkinoidensa pysähtyneen viime viikkoina, ja niiden kauppa on ollut noin 10 000 dollaria 10 500 dollarin merkkiin. Tällä hetkellä Bitcoin on nähnyt markkinoidensa rikkovan vastusluvun lepäämään hiukan yli 11 000 dollaria.